Κατηγορία
Brand
Εκκαθάριση Όλων
FW20-TRUSSARDI-JEANS-SOPHIE-BACKPACK-SM-ECOLEATHER-R245-1
FW20-TRUSSARDI-JEANS-SOPHIE-BACKPACK-SM-ECOLEATHER-R245-1 FW20-TRUSSARDI-JEANS-SOPHIE-BACKPACK-SM-ECOLEATHER-R245-2 FW20-TRUSSARDI-JEANS-SOPHIE-BACKPACK-SM-ECOLEATHER-R245-3 FW20-TRUSSARDI-JEANS-SOPHIE-BACKPACK-SM-ECOLEATHER-R245-4

TRUSSARDI JEANS ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ BACKPACK

Κωδικός: TRUSSARDI JEANS SOPHIE BACKPACK SM ECOLEATHER
€ 166,00
143198
ΜΠΟΡΝΤΩ

  • Χαρακτηριστικά

  • Παράδοση

  • Αλλαγές

Γυναικείο backpack Trussardi Jeans, με μεταλλικό διακοσμητικό στοιχείο με το λογότυπο του οίκου στο μπροστινό μέρος. Διαθέτει διπλό ρυθμιζόμενο λουρί πλάτης, λαβή χειρός και μεταλλικό κούμπωμα με μαγήτη εξωτερικά. Διαστάσεις: 24cm x 23cm x 15cm.

Το Verona shoes συνεργάζεται με την ACS courier και σας παραδίδει τα προϊόντα εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής.
Σε παραγγελίες αξίας άνω των 50,00 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει χρέωση 3,00 ευρώ.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει η αποστολή του δέματος με άλλη μεταφορική, αναλαμβάνετε τα έξοδα αποστολής. Για την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε με ξεχωριστό email.

Σε περίπτωση που δεν σας κάνει το νούμερο ή επιθυμείτε να αλλάξετε σχέδιο, μπορείτε να επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα Verona σε διάστημα 15 ημερών και να πραγματοποιήσετε την αλλαγή. Διαφορετικά επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε συμπληρώνοντας το αίτημα αλλαγής που βρίσκεται στη σελίδα επικοινωνίας, εντός 10 εργάσιμων ημερών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή, είναι να βρίσκεται το προϊόν σε άριστη κατάσταση. Αφού ελεγχθεί από το προσωπικό μας, θα προχωρήσουμε στην αποστολή του νέου προϊόντος, για την οποία θα ενημερωθείτε εντός 2 ημερών. Το κόστος των μεταφορικών στην περίπτωση της αλλαγής είναι 5 ευρώ.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 210 8940241
Verona

Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία των "Cookies" για να διευκολύνουμε την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.Αποδοχή